UV-werende kleding UV-werende kinderkleding UV-werende kleding UV-werende t-shirts UV-werende kleding UV-werende caps UV-werende kleding UV-werende t-shirts lange mouwen UV-werende kleding UV-werende t-shirts korte mouwen UV-werende kleding UV-werende rompertjes UV-werende kleding UV-werende kinderkleding UV-werende kleding UV-werende t-shirts UV-werende kleding UV-werende caps UV-werende kleding UV-werende rompertjes UV-werende kleding UV-werende t-shirts lange mouwen UV-werende kleding UV-werende t-shirts korte mouwen UV-werende kleding
 

Nieuws

Mooie kinder regenkleding bij zusje van HappySunnyDays!

26-Jun-12 15:15.
Nu de zon maar niet wil schijnen, attenderen we u graag op de uitgebreide kinder - regenkleding - collectie van het zusje van HappySunnyDays. Ga snel kijken op www.happyrainydays.nl

HappySunnyDays doet aan Bingo

12-Jul-11 13:42.
De UV Werende mouwen shirts en pet worden goed beschreven in Bingo!

HappySunnyDays in Reistijd magazine

23-Jun-11 11:11.
In het blad van Veolia trabsport besteden ze aandacht aan gadgets en HappySunnyDays is natuurlijk een mooie zomer gadgets voor je kinderen.

Puzzelen voor een shirt?

21-Jun-11 12:34.
Als je van puzzelen houdt, zit je goed:) . Want via de Quizted van de maand juni staat HappySunnyDays. Zo kun je een shirtje winnen!

HappySunnyDays bij leuke dingen

05-Jun-11 21:40.
In het blad Educare wordt aandacht besteed aan leuke en handige dingen. Daar horen de shirtjes van HappySunnyDays natuurlijk bij.

UV werende kleding via Arke

23-Dec-10 10:37.
De vrolijke UV werende t-shirts en rompertjes van HappySunnyDays zijn nu ook te krijgen via Arke. Het is een prima tip van Arke om ouders voor de vakantie op gevaar van de zon te attenderen.

De groeten uit Brunei

13-Dec-10 12:39.
In Brunei zijn de (expat)kinderen verplicht om Uv Werende kleding te dragen in het zwembad. De UV werende shirts van HappySunnyDays zijn daar favoriet!

Zonnekleren in het Parool

18-Jul-10 21:22.
In het zelfde rijtje als een bekende mode-ontwerper.... 1 keer raden wat ze boven de onderboeken dragen... HappySunnyDays!

Veronica komt naar je toe deze Zomer!

18-Jul-10 21:14.
Nu ook met veilige kindershirts van HappySunnydays!

Voor je Zonnestraaltjes .....

18-Jul-10 21:11.
Ook de leden van het EO-Vrouwenmagazine gaan vrolijk de zon het het water in!

Archives